MASS PLANNER 2 - odličan alat za besplatne kampanje

Nekoliko godina sam muku mučio sa raznim programima za postanje besplatnih reklama na Facebooku. Isprobao sam dosta raznih softvera, neki su bili na aplikaciju, neki na download; oni na download uglavnom nisu radili kako treba, a kod onih na aplikaciju glavni je problem bio blokiranje od strane Facebooka. Mass Planner 2 koristim već više od pola godine i mogu reći da sam super zadovoljan njime, iako čak nisam niti isprobao sve opcije; koristim ga za reklamiranje po Facebooku, a osim toga može se koristiti i za Twitter, Instagram, Pinterest, Linkedin, Tumblr, Google+ i email kampanje.

Mass Planner možete koristiti za postanje sa više društvenih profila istodobno, ja ga trenutno koristim za postanje sa tri Facebook profila, a broj profila sa kojih možete postati je neograničen za sve društvene platforme. Softver također ima i odlično razrađenu randomizaciju postanja i ugrađene tajmere koji se mogu u potpunosti podesiti kako biste izbjegli ono s čime ljudi u zadnje vrijeme imaju najviše problema - blokiranjem od strane Facebooka i ostalih društvenih platformi. Za više informacija o ovom odličnom softveru pogledajte video:

Ovaj sam video radio za posebnu kampanju za Mass Planner; ovdje u sklopu moje web stranice neću Vam ostavljati formu za upis, već ukoliko želite primati obavijesti i ponude od mene možete se upisati u glavnu formu na osnovnoj stranici, a ako želite naručiti Mass Planner, kliknite OVDJE!

Kako biste se naučili služiti Mass Plannerom, napravio sam posebnu stranicu za edukaciju, kojoj možete pristupiti OVDJE! Savjetujem Vam da tu stranicu bookmarkirate kako biste je uvijek imali dostupnu pri ruci kada Vam zatreba.

Copyright 2017 © Baumanmarketing

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.